Save the date: Opening Energietuin 21 September!

apr 7, 2024

De officiële opening van onze Energietuin in Assen-Zuid is gepland op zaterdag 21 september. Deze feestelijke dag valt samen met de landelijke Open Energiedag, een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van diverse duurzame energieprojecten in heel Nederland.

We zijn trots dat de Energietuin deel uitmaakt van dit landelijke evenement en nodigen jou uit om deze bijzondere dag met ons te vieren. Dit is jouw kans om de Energietuin in volle glorie te ervaren, meer te leren over duurzame energie en te zien hoe we samen werken aan een groene toekomst.

Wat kun je verwachten?

De officiële opening belooft een leuke middag te worden vol activiteiten en belevingen voor jong en oud! Dit alles staat in het teken van duurzame energie en de kracht van lokale samenwerking. We bieden een gevarieerd programma aan waarbij je de pracht van de Energietuin kunt ontdekken, deel kunt nemen aan inspirerende workshops en de nieuwe educatieve routes officieel geopend ziet worden.

Noteer de datum!

  • Wanneer: 21 september 2024
  • Waar: Energietuin Assen-Zuid

Meer details en de officiële uitnodiging volgen binnenkort.

We kunnen niet wachten om deze mijlpaal samen met jou te vieren! Zet de datum alvast in je agenda en blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte voor meer informatie.

Meer nieuws

Ontdek wat je straks kunt beleven in de Energietuin!

De Energietuin Assen-Zuid verandert het concept van duurzame energieopwekking naar een ware belevenis. Niet alleen wordt de Energietuin een bron van groene stroom, maar het is ook een plek waar respect voor de natuur en biodiversiteit centraal staan. Dankzij een...

Lees meer