De zesde algemene ledenvergadering

nov 30, 2022

Een fysieke ALV – fijn dat het weer kon. Afgelopen 30 november troffen we elkaar in de Opstandingskerk in Marsdijk. Deze keer hadden we de ALV opgedeeld in een ‘formeel’ en informeel deel.

Het eerste deel bespraken we de lopende zaken. Van de begroting, tot de vergoeding en opbrengsten uit de opwekprojecten. Tot de stand van zaken rondom nieuwe (opwek)projecten. Tijdens het ‘informele’ deel sprak energiecoach Otto Lussenburg over energie besparen en energiearmoede. 

Ons goede voornemen is om de ALV tweejaarlijks in het voorjaar en najaar te organiseren in ditzelfde format. We bedanken de aanwezigen voor hun komst en hopen in het voorjaar jullie weer te zien.

Weten wanneer de volgende ALV plaatsvindt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief via het formulier onderaan deze website.

Meer nieuws

Ontdek wat je straks kunt beleven in de Energietuin!

De Energietuin Assen-Zuid verandert het concept van duurzame energieopwekking naar een ware belevenis. Niet alleen wordt de Energietuin een bron van groene stroom, maar het is ook een plek waar respect voor de natuur en biodiversiteit centraal staan. Dankzij een...

Lees meer

Vrijwilligers gezocht: Help mee in de Energietuin!

De Energietuin bloeit op de kracht van onze lokale gemeenschap. Samen werken we aan het opwekken van duurzame energie, die direct ten goede komt aan ons allemaal. Maar de Energietuin is meer dan een plek waar groene stroom wordt geproduceerd; het is een plek waar je...

Lees meer