De zesde algemene ledenvergadering

30 nov, 2022

Een fysieke ALV – fijn dat het weer kon. Afgelopen 30 november troffen we elkaar in de Opstandingskerk in Marsdijk. Deze keer hadden we de ALV opgedeeld in een ‘formeel’ en informeel deel.

Het eerste deel bespraken we de lopende zaken. Van de begroting, tot de vergoeding en opbrengsten uit de opwekprojecten. Tot de stand van zaken rondom nieuwe (opwek)projecten. Tijdens het ‘informele’ deel sprak energiecoach Otto Lussenburg over energie besparen en energiearmoede. 

Ons goede voornemen is om de ALV tweejaarlijks in het voorjaar en najaar te organiseren in ditzelfde format. We bedanken de aanwezigen voor hun komst en hopen in het voorjaar jullie weer te zien.

Weten wanneer de volgende ALV plaatsvindt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief via het formulier onderaan deze website.

Meer nieuws

Vanderveen 2 in bedrijf

Dinsdag 9 juli is ons zon-op-dak project aangesloten op het elektriciteitsnet. Door weersomstandigheden is dit iets later dan gepland. De installatie levert nu stroom aan Energie VanOns. De gemiddelde jaarproductie is naar verwachting 58.500 kWh. Meedoen Ben je...

Lees meer

De Energietuin levert eerste stroom!

Op dinsdag 18 juni is Energietuin Assen-Zuid aangesloten op het elektriciteitsnet door de netbeheerder. Vanaf dat moment produceert de Energietuin duurzame stroom! In de komende weken wordt er per perceel stapsgewijs gestart met het opwekken van elektriciteit. Het...

Lees meer