De zesde algemene ledenvergadering

nov 30, 2022

Een fysieke ALV – fijn dat het weer kon. Afgelopen 30 november troffen we elkaar in de Opstandingskerk in Marsdijk. Deze keer hadden we de ALV opgedeeld in een ‘formeel’ en informeel deel.

Het eerste deel bespraken we de lopende zaken. Van de begroting, tot de vergoeding en opbrengsten uit de opwekprojecten. Tot de stand van zaken rondom nieuwe (opwek)projecten. Tijdens het ‘informele’ deel sprak energiecoach Otto Lussenburg over energie besparen en energiearmoede. 

Ons goede voornemen is om de ALV tweejaarlijks in het voorjaar en najaar te organiseren in ditzelfde format. We bedanken de aanwezigen voor hun komst en hopen in het voorjaar jullie weer te zien.

Weten wanneer de volgende ALV plaatsvindt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief via het formulier onderaan deze website.

Meer nieuws

Succesvolle Solar Picknick voor Energietuin Assen-Zuid

Op zaterdag 2 september was het een gezellige drukte in de Energietuin Assen-Zuid, dankzij een informatieve Solar Picknick georganiseerd door Windunie, de projectontwikkelaar. Deze gezellige bijeenkomst, waar AsserEnergie een prominente rol speelde, diende als een...

Lees meer

AsserEnergie en Windunie: partners in Energietuin Assen-Zuid!

AsserEnergie en Windunie bundelen hun krachten in de Energietuin Assen-Zuid, een duurzaam initiatief dat lokale energieopwekking en biodiversiteit bevordert. Ontdek hoe we samen streven naar een groenere toekomst en betrokkenheid van de gemeenschap. Doe mee en neem actie!

Lees meer

Van Energiecoöperatie duurzaam Assen naar AsserEnergie

Tijdens de ALV was het al aangekondigd en bekeken maar nu ook voor het grote publiek: onze nieuwe huisstijl en website. Waarom we dit doen We hebben afgelopen jaren gemerkt dat mensen een energiecoöperatie lastig te begrijpen vinden. Alhoewel de term meer en meer...

Lees meer