Energie VanOns naar nieuw ICT systeem

12 jun, 2024

Na maanden van voorbereiding gaat Energie VanOns 1 juli naar een compleet nieuwe ICT omgeving. Deze overstap maakt ons toekomstbestendig en draagt bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en een optimale klantbeleving voor onze klanten en wederverkopers. Uiteraard veranderen er een aantal zaken.

De komende weken zijn we bezig met het opleiden van onze medewerkers en het omzetten van de data. Vanaf 27 juni om 00:00 uur sluiten we het huidige klantadministratie systeem. In de loop van de dag op 1 juli verwachten wij dat de diensten weer beschikbaar zijn. In deze periode kunnen we tijdelijk geen nieuwe aanmeldingen verwerken of wijzigingen doorvoeren. Tijdens het migratie weekend is ook het klantportaal niet bereikbaar. We informeren onze klanten hier uiteraard ook direct over via de nieuwsbrief en onze website.

Ondanks een zorgvuldige voorbereiding ontkomen we er niet aan dat we tijdens de migratieperiode digitaal en telefonisch op bepaalde momenten minder bereikbaar zijn.

Meer nieuws

Vanderveen 2 in bedrijf

Dinsdag 9 juli is ons zon-op-dak project aangesloten op het elektriciteitsnet. Door weersomstandigheden is dit iets later dan gepland. De installatie levert nu stroom aan Energie VanOns. De gemiddelde jaarproductie is naar verwachting 58.500 kWh. Meedoen Ben je...

Lees meer

De Energietuin levert eerste stroom!

Op dinsdag 18 juni is Energietuin Assen-Zuid aangesloten op het elektriciteitsnet door de netbeheerder. Vanaf dat moment produceert de Energietuin duurzame stroom! In de komende weken wordt er per perceel stapsgewijs gestart met het opwekken van elektriciteit. Het...

Lees meer