Nieuw informatiepunt in Warenhuis Vanderveen

14 dec, 2023

Heb jij al gezien dat ons informatiepunt van AsserEnergie een nieuwe look én plek heeft gekregen in Warenhuis Vanderveen? We zijn in september verhuisd naar een gezellige tussenverdieping. Je vindt ons nu een halve verdieping boven de koffiebar Sijl en pal onder het Wereldnatuurfonds – een plek waar je niet om ons heen kunt!

Onze vrijwilligers hebben de handen uit de mouwen gestoken en de muren voorzien van onze frisse huisstijlkleuren. Ook de houten balie krijgt een make-over om naadloos aan te sluiten bij AsserEnergie.

Meedenken over activiteiten

We zijn nog volop bezig met de inrichting en de plannen voor het gebruik van deze ruimte. Vanderveen ziet het al helemaal voor zich: een bruisend punt met de nodige ‘reuring’. En dat willen wij als coöperatie ook. We willen niet alleen onze activiteiten promoten, maar ook het winkelende publiek ontmoeten en betrekken bij onze missie voor een duurzame toekomst.

Denk aan bijeenkomsten en workshops waar we het samen kunnen hebben over energie en alles wat daar bij komt kijken. Wil je een kop koffie drinken terwijl je meer leert over duurzaamheid? Of heb je zelf ideeën voor leuke, informatieve events? We staan te springen om jouw input!

Stuur je idee in

Heb je een idee of wil je gewoon een praatje maken? Schiet Martin Haan (martin.haan@asserenergie.nl) of Otto Lussenburg (otto.lussenburg@asserenergie.nl) aan. Zij horen graag van je!

Tot snel bij AsserEnergie in Warenhuis Vanderveen!

Meer nieuws

De Energietuin krijgt vorm

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de bouw van de Energietuin Assen-Zuid. Ook de natuur in het gebied stond niet stil. Maar wat zijn de plannen wanneer het zonneveld er ligt? Hoe gaat het er uit zien en wat is er straks precies te doen in de Energietuin? Met...

Lees meer

Energie VanOns naar nieuw ICT systeem

Na maanden van voorbereiding gaat Energie VanOns 24 juni naar een compleet nieuwe ICT omgeving. Deze overstap maakt ons toekomstbestendig en draagt bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en een optimale klantbeleving voor onze klanten en wederverkopers. Uiteraard...

Lees meer