Nieuw informatiepunt in Warenhuis Vanderveen

dec 14, 2023

Heb jij al gezien dat ons informatiepunt van AsserEnergie een nieuwe look én plek heeft gekregen in Warenhuis Vanderveen? We zijn in september verhuisd naar een gezellige tussenverdieping. Je vindt ons nu een halve verdieping boven de koffiebar Sijl en pal onder het Wereldnatuurfonds – een plek waar je niet om ons heen kunt!

Onze vrijwilligers hebben de handen uit de mouwen gestoken en de muren voorzien van onze frisse huisstijlkleuren. Ook de houten balie krijgt een make-over om naadloos aan te sluiten bij AsserEnergie.

Meedenken over activiteiten

We zijn nog volop bezig met de inrichting en de plannen voor het gebruik van deze ruimte. Vanderveen ziet het al helemaal voor zich: een bruisend punt met de nodige ‘reuring’. En dat willen wij als coöperatie ook. We willen niet alleen onze activiteiten promoten, maar ook het winkelende publiek ontmoeten en betrekken bij onze missie voor een duurzame toekomst.

Denk aan bijeenkomsten en workshops waar we het samen kunnen hebben over energie en alles wat daar bij komt kijken. Wil je een kop koffie drinken terwijl je meer leert over duurzaamheid? Of heb je zelf ideeën voor leuke, informatieve events? We staan te springen om jouw input!

Stuur je idee in

Heb je een idee of wil je gewoon een praatje maken? Schiet Martin Haan (martin.haan@asserenergie.nl) of Otto Lussenburg (otto.lussenburg@asserenergie.nl) aan. Zij horen graag van je!

Tot snel bij AsserEnergie in Warenhuis Vanderveen!

Meer nieuws

Energietuin Assen-Zuid verwelkomt Werktafel RES Drenthe

Op 25 januari kreeg de Energietuin Assen-Zuid bezoek van de Werktafel Regionale Energie Strategie (RES) Drenthe. Dit bezoek markeert een belangrijk moment in de voortgang van natuur-inclusieve energietransitie projecten in Drenthe, met de Energietuin als een...

Lees meer

Vaste terugleverkosten: wat betekent het voor jou?

Veel van onze leden hebben zonnepanelen en dragen daarmee bij aan de energietransitie. De energietransitie brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee voor energieleveranciers. Zo ook voor ons energiebedrijf Energie VanOns: vanaf 1 maart 2024 introduceren zij vaste...

Lees meer

Leer en ontdek: Duurzaamheidsfestival 27 januari

Op zaterdag 27 januari 2024, tussen 10:00 en 15:00 uur, vindt het Duurzaamheidsfestival plaats in Het Lichtpunt aan De Boomgaard 7 in Assen. Dit evenement, georganiseerd door Solidair Groningen & Drenthe samen met studenten van de Hanzehogeschool, is educatief en...

Lees meer