Nieuwe fase Energietuin: Volop plaatsing zonnepanelen

apr 6, 2024

We zijn vol energie aan het werk in de Energietuin Assen-Zuid! Ons team is druk bezig met het plaatsen van zonnepanelen. Terwijl we tegelijkertijd betonblokken aanvoeren. Omdat we op een van de velden de zonnepanelen gedeeltelijk op stellages installeren die op betonblokken staan. Dit is een slimme oplossing om de vervuilde bodem niet te verstoren.

Sneak preview van bovenaf

Om alvast een voorproefje te geven, delen we een sneak preview van de Energietuin, vastgelegd door een drone. Deze prachtige luchtopnames tonen niet alleen de voortgang vanuit vogelperspectief maar benadrukken ook hoe onze Energietuin harmonieus opgaat in de omgeving.

Blijf op de hoogte

Wil je meer van updates over de voortgang ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de EnergieTuin en andere projecten. Neem een kijkje bij onze laatste nieuwsbrief voor een voorbeeld van wat je kunt verwachten.

Meer nieuws

Ontdek wat je straks kunt beleven in de Energietuin!

De Energietuin Assen-Zuid verandert het concept van duurzame energieopwekking naar een ware belevenis. Niet alleen wordt de Energietuin een bron van groene stroom, maar het is ook een plek waar respect voor de natuur en biodiversiteit centraal staan. Dankzij een...

Lees meer