Nieuwe training gestart voor energiecoaching

nov 21, 2022

In totaal zijn er vanuit de coöperatie vier mensen gestart met de training tot energiecoach. Deze training bestaande uit vijf trainingsdagen, vond deze keer plaats in de Schulp in Assen. Afgelopen maandag was alweer de laatste trainingsavond en hebben alle deelnemers hun certificaat ontvangen. 

Tijdens deze training leerden de coaches over de buitenkant van het huis, het gedrag van mensen en de staat van apparatuur. Van isolatie, tot de gloeilampen vervangen door LED verlichting. Alles kwam aan bod.

Na de opleiding worden de coaches ingezet om bij mensen thuis advies te geven. Een deel van de coaches wordt ingezet bij de aanpak van energiearmoede. Zo zetten de coaches zich niet alleen in voor duurzaamheid, maar ook op sociaal vlak.

Meer informatie

Wil je ook opgeleid worden tot energiecoach? Of wil je juist een advies van een energiecoach? Neem dan contact met ons op.

 

Meer nieuws

Ontdek wat je straks kunt beleven in de Energietuin!

De Energietuin Assen-Zuid verandert het concept van duurzame energieopwekking naar een ware belevenis. Niet alleen wordt de Energietuin een bron van groene stroom, maar het is ook een plek waar respect voor de natuur en biodiversiteit centraal staan. Dankzij een...

Lees meer