Van Energiecoöperatie duurzaam Assen naar AsserEnergie

mrt 27, 2023

Tijdens de ALV was het al aangekondigd en bekeken maar nu ook voor het grote publiek: onze nieuwe huisstijl en website.

Waarom we dit doen

We hebben afgelopen jaren gemerkt dat mensen een energiecoöperatie lastig te begrijpen vinden. Alhoewel de term meer en meer bekend wordt, is het bij het overgrote deel van de mensen nog niet goed geland.

Tegelijkertijd zijn we bezig met (opwek)projecten waarmee we veel Assenaren willen bereiken. Daarom werd het tijd voor een laagdrempelige naam. Eentje die blijft hangen en die de lading dekt: AsserEnergie.

Omdat de website sowieso aan een update toe was, en de huisstijl ook een likje verf kon gebruiken hebben we ook deze aspecten meteen aangepakt. Komende maanden zullen onze uitingen steeds meer onder de vlag van AsserEnergie zijn.

Blijft Energiecoöperatie duurzaam Assen nog bestaan?

Op de achtergrond, als juridische naam, blijft Energiecoöperatie duurzaam Assen nog bestaan. Maar op de voorgrond en naar buiten toe treden we op onder de vlag van AsserEnergie.

Wat betekent dit voor de huidige leden

Daar kunnen we kort over zijn: niets. Waar je eerder het logo tegenkwam van Energiecoöperatie duurzaam Assen, zul je komende tijd het logo van AsserEnergie gaan zien. Het enige wat qua communicatie gaat veranderen zijn de e-mailadressen. Maar daarover zullen we je ter zijne tijd over informeren.

 

Meer nieuws

Succesvolle Solar Picknick voor Energietuin Assen-Zuid

Op zaterdag 2 september was het een gezellige drukte in de Energietuin Assen-Zuid, dankzij een informatieve Solar Picknick georganiseerd door Windunie, de projectontwikkelaar. Deze gezellige bijeenkomst, waar AsserEnergie een prominente rol speelde, diende als een...

Lees meer

AsserEnergie en Windunie: partners in Energietuin Assen-Zuid!

AsserEnergie en Windunie bundelen hun krachten in de Energietuin Assen-Zuid, een duurzaam initiatief dat lokale energieopwekking en biodiversiteit bevordert. Ontdek hoe we samen streven naar een groenere toekomst en betrokkenheid van de gemeenschap. Doe mee en neem actie!

Lees meer

De zesde algemene ledenvergadering

Een fysieke ALV - fijn dat het weer kon. Afgelopen 30 november troffen we elkaar in de Opstandingskerk in Marsdijk. Deze keer hadden we de ALV opgedeeld in een 'formeel' en informeel deel. Het eerste deel bespraken we de lopende zaken. Van de begroting, tot de...

Lees meer