Van Energiecoöperatie duurzaam Assen naar AsserEnergie

27 mrt, 2023

Tijdens de ALV was het al aangekondigd en bekeken maar nu ook voor het grote publiek: onze nieuwe huisstijl en website.

Waarom we dit doen

We hebben afgelopen jaren gemerkt dat mensen een energiecoöperatie lastig te begrijpen vinden. Alhoewel de term meer en meer bekend wordt, is het bij het overgrote deel van de mensen nog niet goed geland.

Tegelijkertijd zijn we bezig met (opwek)projecten waarmee we veel Assenaren willen bereiken. Daarom werd het tijd voor een laagdrempelige naam. Eentje die blijft hangen en die de lading dekt: AsserEnergie.

Omdat de website sowieso aan een update toe was, en de huisstijl ook een likje verf kon gebruiken hebben we ook deze aspecten meteen aangepakt. Komende maanden zullen onze uitingen steeds meer onder de vlag van AsserEnergie zijn.

Blijft Energiecoöperatie duurzaam Assen nog bestaan?

Op de achtergrond, als juridische naam, blijft Energiecoöperatie duurzaam Assen nog bestaan. Maar op de voorgrond en naar buiten toe treden we op onder de vlag van AsserEnergie.

Wat betekent dit voor de huidige leden

Daar kunnen we kort over zijn: niets. Waar je eerder het logo tegenkwam van Energiecoöperatie duurzaam Assen, zul je komende tijd het logo van AsserEnergie gaan zien. Het enige wat qua communicatie gaat veranderen zijn de e-mailadressen. Maar daarover zullen we je ter zijne tijd over informeren.

 

Meer nieuws

Vanderveen 2 in bedrijf

Dinsdag 9 juli is ons zon-op-dak project aangesloten op het elektriciteitsnet. Door weersomstandigheden is dit iets later dan gepland. De installatie levert nu stroom aan Energie VanOns. De gemiddelde jaarproductie is naar verwachting 58.500 kWh. Meedoen Ben je...

Lees meer

De Energietuin levert eerste stroom!

Op dinsdag 18 juni is Energietuin Assen-Zuid aangesloten op het elektriciteitsnet door de netbeheerder. Vanaf dat moment produceert de Energietuin duurzame stroom! In de komende weken wordt er per perceel stapsgewijs gestart met het opwekken van elektriciteit. Het...

Lees meer