Tom Verloop

Als geboren (1957) Rotterdammer zit het ‘niet zeuren maar zagen’ in mijn genen. Ik heb mijn gehele werkzame leven als architect gewerkt in voornamelijk de renovatie en herstructurering van sociale woningbouw. Daarbij heb ik mij altijd betrokken bij en verbonden gevoeld met mensen die met renovatieplannen van hun huurwoningen te maken kregen. Die verbondenheid met mensen heeft mij gestimuleerd medeoprichter te worden van onze energiecoöperatie.

Mijn overtuiging is dat we weer de regie over ons eigen energiegebruik moeten krijgen en dat we in onze energiebehoefte het beste zelf lokaal en circulair moeten gaan voorzien. Niet alleen zelf individueel of collectief onze eigen energie produceren maar er ook voor zorgen dat we zo min mogelijk energie nodig gaan hebben. Daarom heb ik ook vernieuwende woningconcepten helpen ontwikkelen die haalbaar en betaalbaar zijn.

Mijn advies aan alle inwoners van Assen: ga aan de slag met het energieneutraal maken van je woning of bedrijf maar doe het stap voor stap. Wij kunnen zorgen voor haalbare en betaalbare oplossingen. Krijg gratis advies van onze energiecoach of laat een warmtescan maken van je woning

Tom Verloop

“Ga stap voor stap aan de slag met het energieneutraal maken van je woning of bedrijf.”

Stap nu over op 100% lokale stroom

Bereken jouw maandbedrag. Of laat het door ons vrijblijvend berekenen. Wij helpen je bij de overstap.

 

Bereken jouw maandbedrag

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring