Bram Busstra

Je kunt alleen vertrouwen wekken, als je duidelijk maakt wie je bent en waarvoor je staat. En vertrouwen hebben we nodig als we aan de burgers van Assen vragen om te investeren in de energietransitie. Zonder dat vertrouwen willen we daar niet eens aan beginnen.

Daarom vertel ik hier graag wie ik ben. Mijn naam is Bram Busstra, geboren in Drenthe. Ik heb de middelbare school gedaan in Assen en rechten gestudeerd in Groningen. Daarna heb ik als projectmanager en organisatie-adviseur gewerkt in Afrika en China op het gebied van de bestuurlijke decentralisatie, gezondheidszorg, infrastructuur, plattelandsontwikkeling en natuurbescherming.

Nu ik terug ben in Drenthe, wil ik mij inzetten voor het verbeteren van de duurzaamheid in mijn geboortestreek. De klimaatverandering maakt dat noodzakelijk en we kunnen het best bij onszelf beginnen. Ik ben als vrijwilliger voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Energiecoöperatie Duurzaam Assen en wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een transparante en professionele organisatie.

Dat van die bijdrage bedoel ik letterlijk. Ik kan het niet alleen. We moeten samenwerken, in onderling vertrouwen. Dat heb ik geleerd in Afrika en China en in Assen is het niet anders.

Bram Busstra

“Je kunt alleen vertrouwen wekken, als je duidelijk maakt wie je bent en waarvoor je staat.”

Stap nu over op 100% lokale stroom

Bereken jouw maandbedrag. Of laat het door ons vrijblijvend berekenen. Wij helpen je bij de overstap.

 

Bereken jouw maandbedrag