Mark C Hoogenboom

Mijn basale drijfveer is met mensen samen te werken om te realiseren en te leren. Harmonie daarin is belangrijk, maar confrontatie is essentieel. Want je wordt alleen beter en vaardiger als je wordt uitgedaagd en niet als je het ding doet wat je altijd al deed omdat je dat wel goed doet.

Het opwekken van flow is voor mij essentieel.

Ik werk graag aan ICT Architectuur en Informatie Management, omdat daarmee het werk in een organisatie beter uitgevoerd kan worden. Het verzamelen, verwerken en analyseren van (onderzoeks)data hoort daar vanzelfsprekend bij. Daaromheen begeleid ik met plezier denk- en ontwikkelprocessen in groepen of workshops om te komen tot goed onderbouwde keuzes.

In 2022-2023 voerde ik onderzoek uit voor Entrance in het project HyScaling, dat onderzocht wat de human capital aspecten (zullen) zijn als Nederland grootschalig groene waterstof gaat produceren. Dat wil Nederland in 2030 in minstens vijf fabrieken van elk 1 GW realiseren.

Naast nut en kwaliteit wil ik vooral mikken op hoe mooi de keuze, het proces daarnaartoe of de oplossing is. Met bewust inzetten van het wabi sabi gedachtengoed, zodat goed mooi beter mag zijn dan perfect mooi.

Ik maak me druk over de UN-doelen 4: Kwaliteitsonderwijs, 5: Gendergelijkheid en 17: Partnerschap om doelstellingen te bereiken.

Mark C Hoogenboom

“Samenwerken om tot resultaten te komen die anders niet behaald kunnen worden.”

Stap nu over op 100% lokale stroom

Bereken jouw maandbedrag. Of laat het door ons vrijblijvend berekenen. Wij helpen je bij de overstap.

 

Bereken jouw maandbedrag

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring