Vanderveen 2

Op het dak van een bedrijfshal in Assen plaatsen we zonnepanelen. De stroom leveren we aan deelnemende huishoudens en ondernemingen in Assen.

Zonnepanelen zónder eigen dak?

Kun je zelf geen zonnepanelen kwijt op je woning of bedrijfspand? Op deze manier kun je toch profiteren van lokale groene energie en belastingvoordeel. Deelname is mogelijk voor alle personen en bedrijven die gevestigd zijn in Assen.

N

60.000 kWh gemiddelde opbrengst per jaar

N

Zendmastweg, Assen

Hoe kun je meedoen?

Rekenvoorbeeld

Otto koopt één certificaat voor € 125,-. Hij krijgt 15 jaar lang € 15,-. terug. Aan het eind van de 15 jaar heeft hij € 225,- teruggekregen. Als hij de kosten van het certificaat hiermee verrekent, heeft hij € 100,- verdiend.

Je kunt meedoen door zogenoemde zoncertificaten te kopen. Eén certificaat produceert 500 kWh per jaar en kost € 125,-. Je krijgt hierop 3 cent per kWh vergoed. Dit krijg je aan het einde van ieder jaar terug in de vorm van een vergoeding van € 15,- (per certificaat). En dat 15 jaar lang.

N

Looptijd: 15 jaren

N

Terugverdientijd: 9 jaren

N

Rendement: 8%

Voorwaarden

Wij leveren onze stroom via EnergieVanOns. Wil je deelnemen? Dan stap je over naar één van de groenste energieleveranciers van Nederland, Energie VanOns.

Er is een beperkt aantal certificaten waarmee je mee kunt doen aan dit project. Wie zich als eerst aanmeldt, komt als eerst in aanmerking.  

Investeer mee in 100% lokale stroom

Meedoen? Vul het formulier in. Wij nemen dan contact met je op. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons

 

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand formulier. We nemen dan contact met je op over jouw deelname.